17 Eylül 2008 Çarşamba

mekân'dan haberler

yaklaşık 4 aydır ara vermişiz mekân notlarına. bu süre içerisinde mekân'da değişen pek birşey olmadı aslında. ve aslında bu "değişiksizliğin" neticesi de sayılabilir bloga girdiğinizde aylardır aynı sayfanın görüntüleniyor olması.. mekân'ı ve blogu eşzamanlı olarak takip edenler elbette mekân'ın hâlâ sevgili mekân sakinlerine hizmet vermekte olduğunu biliyorlar. ancak uzaktan takipçiler için de, hayatta olduğumuzu bildirmekte fayda var.

malum ramazan ayına girdik ve hatta yarıladık. ramazana özgü ufak bir değişiklik: ay boyunca mekân kapılarını öğlen 12'den sonra/itibaren açıyor. tabii iftarı mekân'ın püfür püfür terasında yapmak isteyenleri ihmal etmiyor ve sizlere ev yemekleriyle iftar imkanı sunuyor.

geçmişe yönelik olarak hayri kırbaşoğlu ve atasoy müftüoğlu gibi iki değerli ismin mekân'a misafir olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz. belli bir program dahilinde olmayan bu ziyaretler tabii ki hazırda bulunan mekân sakinlerine ufak sohbetler olarak yansımıştır.

sohbet demişken, geçmişte çarşamba söyleşileri olarak adlandırdığımız söyleşi günlerinin yakında kaldığı yerden devam edeceğinin müjdesini de merakla bekleyen dostlarımıza verelim. program yakında açıklanacaktır.

Hiç yorum yok: