7 Şubat 2008 Perşembe

mekân'da elektrik kesintisi


mekân'da bu hafta çarşamba söyleşisi gerçekleştirilemedi. buna apartmanda yapılan çalışmalar nedeniyle 16-23 saatleri arasında elektriklerin kesik olacağı bildirisi sebep oldu. elektrikler tam olarak 16'da kesilmese de söyleşinin olması gereken saatlerde gerçekten de mekân karanlıktı ve masalara koyulan mumlarla bu karanlık zorunlu ihtiyaçları giderecek kadar giderilmeye çalışıldı. tavla oynayanların pullarını ve zarlarını, satranç oynayanların atlarını ve piyonlarını, sigara içenlerin kül tablalarını, kitap okuyanların kelimelerini ve paragraflarını, çay içenlerin çay bardaklarını, sohbet edenlerin arkadaşlarının suratlarını görebilecekleri derecede yeterliydi ışık..
zaman zaman kimi ağızlardan keşke mekân'da mum ışıklarıyla daha sık oturulabilse şeklinde temenniler de duyulmadı değil.
velhasıl kelam, diyeceğimiz şu ki, çarşamba söyleşilerinin bu hafta olması gereken konuğu zehra özden sönmez -yeni bir aksilik ortaya çıkmadıkça- önümüzdeki çarşamba aynı yerde ve aynı saatte bizlerle birlikte olacak. bekleriz...

Hiç yorum yok: