31 Ocak 2008 Perşembe

hakan albayrak söyleşisinden kareler

hakan albayrak, daha önce de duyurduğumuz gibi 30 ocak çarşamba akşamı saat 19'dan itibaren mekân'daydı. hakan albayrak'a söyleşi boyunca bekir fuat, söyleşinin başlamasından bir süre sonra da şaban abak eşlik etti. söyleşi yaklaşık olarak 20.30 civarında son buldu. belli bir konu ile gelmeyen albayrak, konuşmanın ilerleyen dakikalarında belli bir konuya, "filistin"e yoğunlaştı. konuşmaya katılamayanlar ya da katıldığı halde takip edemeyenler için konuşmayı kaydettik. isteyenler buradan konuşmanın tamamına vakıf olabilirler.

üst fotoğrafta sırasıyla; hakan albayrak, bekir fuat ve şaban abak görülüyor.

katılımcının hakan albayrak olmasının etkisiyle olsa gerek, mekân her zamankinden kalabalıktı. konuşmanın başından itibaren var olan kalabalık, zamanla tıklım tıklım deyimiyle ifade edilebilecek bir ortam meydana getirdi. konuşmanın son yarısında ise salon tekrar başlangıçtaki haline döndü.

çarşamba söyleşilerinin en büyük sıkıntısı olan dumanaltı olma durumu bu kez daha az rahatsızlık verici bir düzeyde yaşandı. bunda ortamın aşırı kalabalığının farkında olan sakinlerin bu duruma duyarlılık göstererek sigaralarını çoğunlukla salonun dip ve dış dölgelerinde tüketmeleri rol oynadı.
çaylar yine mekân'ın ikramıydı her çarşamba olduğu gibi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Sitenin fazla ziyaretçisi yok herhalde
Siteyi hazırlayanlardan teşekkür ediyoruz, ses kaydını tamemen yayınlamanız çok iyi olmuş faaliyetlerinizin devamını bekliyoruz...

üçüncü şahıs dedi ki...

öncelikle fikir beyan etme konusunda aktif davrandığınız için teşekkür ederiz. ardından ziyaretçi azlığı konusundaki yorumunuza yorum getirmek isteriz: elbette tıklım tıklım bir blog değil mekân blogu henüz.. 1 aylık bir blog için düzenli ve düzensiz takipçi sayımızın fazlasıyla iyi olduğunu rahatlıkla iddia edebiliriz. ziyaretçi sayısını yorumların azlığına dayanarak tahmin ediyorsanız eğer, bunun yanıltıcı olabileceğini söylemek isteriz. tüm bunlardan sonra; mekân'a ve mekân bloga her zaman bekleriz :)